Benefietavond voor Nepal een hartverwarmend succes!

Donatie NepalBlaadje-groen Benefiet Diner Nepal

Het Benefiet Diner voor Nepal op zaterdag 20 juni was zeer geslaagd. Een prachtige avond, georganiseerd door Hindoegemeenschap Tilburg, het Wereldpodium en het Ronde Tafelhuis, met een hartverwarmende sfeer, overheerlijk eten en een geweldige opbrengst; maar liefst 3.100 euro bracht de avond op!!!

Met dank aan alle gasten, de gulle giften in geld en natura van vele sponsoren en de inzet van de supervrijwilligers van Stichting Hindoegemeenschap Tilburg – voor iedereen, het Wereldpodium, Het Ronde Tafelhuis, Stichting Medora Nepal en Shree Raam Mandir Wijchen.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om de slachtoffers in Nepal te steunen. U kunt uw donaties overmaken aan Stichting Medora Nepal op NL26 ABNA 0518.8496.00 , t.n.v.  Medora,  o.v.v. ‘Aardbeving Nepal’. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan het Community Health Center in Chitwan, Nepal. Rien Koopmans, voorzitter van Medora Nepal vertrekt half augustus naar Chitwan om de situatie ter plekke te gaan bekijken. Aan de hand daarvan zal met de lokale hulpverleners van het centrum bepaald worden waaraan het bedrag van 3.100 euro zal worden besteed. Wij houden u op de hoogte!

Benefiet Diner Nepal werd mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Saada Verdiplein, Shree Raam Mandir Wijchen, Avtar Store Tilburg, Molukse vrouwengroep Gerakan Perempuan Peduli Anak, Kompaan en De Bocht, 4Women, De Ypelaer, Feniks Tilburg, Albert Heijn Wagnerplein, Emin supermarkt, Shiiqow winkel, Izmir Bazaar, Erciyes market, Günes market, Woonzorg centrum de Heijkant, Super de Boer.

 

logo wereldpodiumLogo Ronde Tafelhuis

 

Logo SHT